Lovak és árak | Csillagtúra | Vándortúra| Vadászlovaglás | Lovas piknik

Csillagtúra

Vegyen részt különleges csillagtúránkon, melynek során kalandokkal teli élményekben lesz része. A túrák minden nap a szállástól indulnak, és ott is fejeződnek be. Lovas vendégeinket a Balaton déli partjának egyik legszebb üdülőcentrumában szállásoljuk el. A Galopp Lovas Üdülőfalu múlt századi stílusban épült parasztházakból áll. Kisházanként - 12 db - 4-5 főt tudunk elhelyezni.

Program

1. nap

Érkezés a déli órákban Zamárdi-felsőre, a Galopp Lovas Üdülőfaluba. A lovak kiosztása. Próbalovaglás. Vacsora a csárdában.

2. nap

Reggeli után felkészülés az első lovastúrára, amelynek során a Somogyi-dombság csodálatos látványában gyönyörködhetnek. A mai lovaskirándulás egy piknikkel van egybekötve, a természet lágy ölén. Vacsora a Kocsi Csárdában.
30 km lovaglás

3. nap

Reggeli.
Mai túránk Alirét-Daránypusztára vezet el. Ebéd egy hangulatos étteremben. Vacsora az üdülőfaluban.
40 km lovaglás

4. nap

Egy közös reggeli után indul a harmadik túra, amelynek célpontja Nagyberény, ahol az Oázis Panzió termálfürdőjének gyógyító hatását élvezhetik. Vacsora a csárdában.
40 km lovaglás

5. nap

Reggeli.
A túra Lulla irányában folytatódik, útközben ebéd egy romantikus borpincében. Ebéd után borkóstolóra hivatalosak a vendégek. A délutáni órákban érkezés a Galopp Lovas Üdülőfaluba. Este folklórprogramos búcsúvacsora a Kocsi Csárdában.
25 km lovaglás

6. nap

Reggeli.
Távozás.

A program időpontja:
március, április, május, június, szeptember, október, november

Minimum létszám: 4 fő - maximum létszám: 20 fő

Galopp Lovas Üdülőfalu, H - 8621 Zamárdi-felső, Siófoki út