Lovak és árak | Csillagtúra | Vándortúra| Vadászlovaglás | Lovas piknik

Többnapos vándortúra a Somogyi-dombságban

Ismerje meg a Somogyi-dombság tájainak szépségét többnapos lovastúráink keretében! A túrák induló és befejező állomása a Galopp Lovas Üdülőfalu, Zamárdi-felsőn. 8 napos túránk programja a következő:

Program

1. nap

Érkezés a déli órákban Zamárdi-felsőre, a Galopp Lovas Üdülőfaluba. Üdvözlőitallal egybekötött tájékoztató a túra menetéről. Vacsora. Szállás az üdülőfaluban.

2. nap

Reggeli. A lovak kiválasztása. Ebéd. Próbalovaglás. Vacsora. Szállás az üdülőfaluban.

3. nap

Reggeli után felkészülés az első lovastúrára, amely Andocsra vezet. Délben piknik Pusztaszemes határában. Vacsora és szállás Andocson.
35-40 km lovaglás

4. nap

Egy laktató közös reggeli után kezdetét veszi a második túra. Piknik Tabon egy szép parkban. Estére elérjük Lullát, szállás parasztházakban.
30 km lovaglás

5. nap

Reggeli után a lovasok ismét útra kelnek. Ebédre egy hangulatos borpincéhez érkeznek, ahol bográcsban, nyílt tűzön főzik meg az ebédet. Estére ismét visszatérnek Lullára.
15 km lovaglás

6. nap

A reggeli után folytatódik a lovaskalandok sora. A mai túra Nagyberénybe vezet, ahol az Oázis Panzió termálfürdőjének gyógyhatását élvezhetik vendégeink. Ebéd egy borpincében, vacsora és szállás az Oázis Panzióban.
25 km lovaglás

7. nap

Reggeli után a túra utolsó szakasza Törekin keresztül vezet haza, ahol ebédre Anci Néni Vendéglője várja vendégeinket. Érkezés lóháton az üdülőfaluba. Este ünnepélyes vacsora a Kocsi Csárdában. Szállás az üdülőfaluban.
30 km lovaglás

8. nap

Reggeli.
Távozás.

A program időpontja:
március, április, május, június, szeptember, október, november

A program igény szerint 3 - 4 - 5 - 6 - 7 napos változatban is igénybe vehető.

Lehetőség nyílik arra is, hogy vendégeink nomád körülmények között sátrakban töltsék el az éjszakákat.

Kérjen részletes túraleírásokat a Galopp Lovas Üdülőfalu recepciójától!

Galopp Lovas Üdülőfalu, H - 8621 Zamárdi-felső, Siófoki út